top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 
JYSK FODPLEJETEKNIK ApS
Bremårevej 13
DK-8520 Lystrup

Tlf + 45 87-416060
Fax+ 45 87-416069
E-mail:



LASER


Hermed lidt informationer om vores laser/lys samt forskellen på disse - hvis der er nogen af jer er der er interesseret i at høre mere, så mail meget gerne til med overskriften LASER, (eller ring også gerne) så svarer vi hurtigst muligt.

Her er en kort beskrivelse af de praktiske ting omkring laser og forskellen på de 2 apparater vi har:

Laserlysene generelt: Er low level terapi og derfor helt uskadelige. Det er kort fortalt, lys energi overførsel. Jeres forsikring dækker brugen af low level terapi laser. Laser lyset har mange fordele og kan anvendes til alt der skal smertelindres og opheles: Hælsporer, sportsskader, ømme neglefalse før bøjlebehandling, samt behandling af evt. betændelse i disse, opheling af sår/ ar, hurtigere heling af helvedesild og herpes etc.etc.  Lys energi overførslen stimulerer hudens eget immunforsvar.

På klinikken har i muligheden for at anvende 2 slags laser/lys behandling:

LPT laserlys, som er punktlaseren. Her kan man smertelindre/ophele mange forskellige ting – samt termisk opvarme og dermed ”brænde” en fodvorte, hvis området farves med en sort penol tusch.(den termiske opvarmning opnås kun hvis der er det rigtige sorte farvepigment) Når i holder laseren ned på forvorten, efter at have lavet den termiske opvarmning, vil i samtidig ophele og stimulere huden og dermed også sætte gang i hudens egne immunceller. Laseren er som eksempel rigtig anvendelig til at smertelindre før bøjlebehandling samt evt. sætte gang i udskillelsen af betændelse. Med punktlaseren arbejder man ca. 5 minutter, da det er et koncentreret punkt, lyser kommer ud i. Styrken er 500 nW og derfor en god kraftig udgave og ofte  samme styrke, som fysioterapeuter anvender.


PDT- photo dynamisk lys  LEDX CURE, som er en nyudviklet lysterapi, der også opheler og smertelindrer på helt samme måde som punktlaseren. Samtidig kan det photo dynamiske lys, når det lyser på methylenblåt, dræbe svamp og bakterier. LEDX CURE har 3500 nW og er derfor meget kraftig. Derfor kan den, udover anvendelse til bekæmpelse af neglesvamp,  samtidig anvendes til at ophele/smertelindre. Altså har den flere anvendelsesmuligheder. Pga det store hoved, kan den tage alle negle på en fod, på én gang. Da lyset, som nævnt,  er spredt over et stort område, kræver det ca. 20 minutters behandlingstid. LEDX CURE er placeret på et lille gulvstativ, så i ikke behøver at have patienten i jeres patientstol under behandling – der kan evt. tilkøbes et højere gulvstativ.



 Forskellen på de 2 lys er:

 

Punktlaseren virker på 5 minutter og kan ”brænde” fodvorter. (der er ikke risiko for arvæv, hvis man følger instruktionerne) – desuden kan den smertelindre / ophele. Styrke 500 nW

 

LEDX CURE virker på 20 minutter (da lyset er så spredt) og kan, sammen med methylenblåt, dræbe svamp – desuden kan den smertelindre / ophele. Styrke 3500 nW.

 

Som klinik skal  man vælge hvad der er vigtigst for én: fodvorter eller svamp? Og ønsker man at behandle på 5 minutter (punktlaser), eller at have muligheden for at sætte patienten i en anden stol og behandle mens lyset virker (LEDX CURE).  Punktlaseren har vi arbejdet med i mange år og har gode tilbagemeldinger på smerter/opheling og vorter. LEDX CURE er ikke så gammel endnu, men vi har allerede gode tilbagemeldinger på smertelindring og svamp. En fodterapeut har også meldt tilbage, at LEDX CURE har reduceret karsprængninger.

 

Behandlingspriser

Vælger man laser i sin klinik, er det vigtigt at gøre patienterne opmærksom på muligheden i form af opslag i venteværelse og kabine – og at tage betaling  for behandlingen (efter vores mening)  (Vi har forhørt og ofte ligger behandlingsprisen i gennemsnit på ca. kr. 170,-  oveni jeres fodbehandling). Hvis man anvender laseren i forbindelse med bøjlebehandling, er det et arbejdsredskab og man kan derfor ikke tage sig betaling for brugen af laser. Har man en fod med flere inficerede negle, anbefales det at tage ekstra kr. 50,- for hver ekstra negl (altså grundpris kr. 170 og derudover kr. 50,- for hver ekstra negl). Men priserne hos jer varierer selvfølgelig.

Vi ved, at der er mange fodterapeuter der er rigtig glade for at behandle med laserlys og ønsker man dette, kan vi skaffe referencer.

Vi håber, at ovenstående har givet et kort og nemt billede af forskellen på de 2 lys. Ellers ring/mail meget gerne.

De bedste hilsner fra Jysk Fodplejeteknik

Diana

3322050, Steri.rulle til tørovn, 5cx200 meter

9534, Vandbehandlingsanlæg Mixbed 617

2031, Dobbeltudveksling, 12 cm, DIPLO, rustfri stål
5427, Gedeskind, Naturel

1010U02, Keramisk Fræser, Compo, 4,0 Diameter



1010U01, Keramisk Fræser, Compo, 2,3 mm

ST1101, Deomed Bamboo Soklet, 3 pak, 35-38 HVID
Vejl. pris 149,-

2605501Dispenser

7288820, Antibac, 85% hånddesinfektion, 700ml
TW300K, Posesvejser, W300
7288799, Antibac autodispenser
Allkam01


Copyright © JYSK FODPLEJETEKNIK ApS - All Rights Reserved.

webshop.io Content Management System.

new good selling

good selling