heart promo Spørgsmål ring: + 45 87 41 60 60

heart promo Email: mail@jyskfodpleje.dk

Sorbact Plaster

Sorbact Plaster

Sorbact "suger" mikroorganismer væk fra huden og virker dermed svampe- samt bakteriehæmmende. Fås i meche til neglefalse, som kompres til sår og som hydrogel forbinding til mere krævende sår
Beskrivelse
Binder patogene bakterier og fremmer helingsprocessen. Bakterierne binder sig til bandagen, idet Sorbact udnytter det princip, at hydrofobe (vandafvisende) overflader, fæstner sig til hinanden ved hjælp af en hydrofob interaktion.

Består af af acetatvæv, som er tilsatfedtsyre-ester og derved gjort hydrofob. (Sorbact meche, består dog af 100% bomuldsvæv). Når sorbact kommer i kontakt med hydrofobe bakterier, opstår der en stærk binding, så bakterierne tiltrækkes og hæfter sig til bindingen.

Er effektiv mod patogene mikroorganismer. Bådel gram-positive som gram-negative bakterier og svamp. Der er ikke konstateret bivirkninger. Sorbact bandagerne kan anvendes til alle urene, væskende og inficerede sår. Bandage skift foretages normalt dagligt. Kan dog sidde op til 7 dage, såfremt der ikke er tale om større infektioner

Sorbact – til svampeinfektion

Sorbact er også effektiv ved svampeinfektion. Også svamp som f.eks. Candida albicans er hydrofob og binder derfor til Sorbact. I praksis har Sorbact-metoden vist sig yderst effektiv ved behandling af svampeinfektion mellem tæer og i hudfolder, f.eks. under brystet. Ved behandling af svampeinfektioner kan med fordel anvendes Sorbact meche med skift dagligt.
Information

Yderligere information

PDF Ikke tilgængelig
PDF Ikke tilgængelig
PDF Ikke tilgængelig
PDF Ikke tilgængelig
PDF Ikke tilgængelig