Rabat

LUXO KFM LED luplampe
KFM LED har en robust metalkonstruktion med et slankt design, en fleksibel arm og et fremragende lys. Den er velegnet for mange industrielle formål, for kosmetologer, klinikker og laboratorier, og som et hjælpemiddel for mennesker med nedsat syn.

Beskrivelse

Denne model er meget populær da den er i mellem prisklassen og har inddækket arm

Fremragende optikker
Den 127mm optiske glaslinse er af den højeste kvalitet, for den bedst mulige synsoplevelse. Denne linse, i kombination med den kraftfulde LED lyskilde, gør KFM LED til en af de bedste luplamper på markedet i dag. Kvaliteten og præcis positionering af LED'erne giver en skyggefri forstørrelse og fremragende farvegengivelse.

Maksimal fleksibilitet og præcision
Fleksibiliteten i samlingen mellem lampehoved og armen giver en nem præcis positionering. Den fjederafbalanceret arm giver maksimal vertikal og horisontal bevægelse, og forbliver altid i sin position uden at begynde og hænge.

Standard versionen leveres med en 3 eller 5 dioptri glaslinse. En medfølgende stofpose beskytter linsen mod støv and forhindrer at lampen bliver til et brændende glas via sollys. Farver: Hvid eller lysegrå.

LED: Fremtidens lyskilder!
KFM LED leveres med to semi-cirkulære LED moduler og et totalt energiforbrug på 11W. Modulerne er dæmpbare, og slukker automatiks efter 4 eller 9 timer for at spare på energien. LED'er har en utrolig lang levetid. LED'erne i KFM LED har en levetid på 50.000 timer. Det betyder 25 år eller mere ved normalt forbrug. Du behøver aldrig at skifte lyskilden

 • FRI FRAGT

  Ved køb over
  kr. 1000

 • LEVERING

  1-3 dage

 • ÅBNINGSTID

  Webshop åben 24/7

 • SUPPORT

  +45 87 41 60 60