Rabat

Luxo Wave LED
Wave LED er en luplampe for industrimiljøer. Wave LED giver en skyggefri forstørrelse med lys der kommer fra begge sider, og som tredimensional forstørrelse med lys fra venstre eller højre. 3D-featuren er særligt velegnet ved arbejde med printkort og lignende opgaver. Med dens rektangulære linse, er Wave LED også velegnet til læsning. Farver: Hvid eller lysegrå. Luppen forstørrer 180%

Beskrivelse

Maksimal fleksibilitet og præcision
Fleksibiliteten af samlingen mellem lampehoved og arm giver nemt en præcis positionering. Den fjederafbalanceret arm giver maksimal vertikal og horisontal bevægelse, og forbliver i sin position uden at begynde og hænge.

Standard versionen leveres med en 3.5 eller 5 dioptri glaslinse. En medfølgende stofpose beskytter linsen mod støv og forhindrer at lampen bliver til et brændende glas via sollys.

LED: Fremtidens lyskilde!
Wave LED leveres med to 6 W LED moduler, der kan tændes individuelt. Modulerne er med tre-trins dæmp, og slukker automatisk efter 4 eller 9 timer for at spare på energien. Lysdioder har en utrolig lang levetid. Dioderne i Wave LED har en levetid på 50.000 timer. Det betyder 25 år eller mere ved normalt forbrug. Du behøver aldrig at skifte lyskilden!

 • FRI FRAGT

  Ved køb over
  kr. 1000

 • LEVERING

  1-3 dage

 • ÅBNINGSTID

  Webshop åben 24/7

 • SUPPORT

  +45 87 41 60 60