0 produkter
0,00 DKK
Deomed Diabetes Bamboo Ankel Strømpe- Hvid - Vælg str.

Ved køb af 6 par gives 10%


Indhold:
- Bambus fibre (Premium) 72%
- Polyamid 25%
- Lycra 3%

Farver: Sort, Lysgrå, Off White

Varenr. ST1006, ST1007, ST1008

Deomed Diabetes Bamboo Ankel Strømpe- Hvid - Vælg str.

Deomed Diabetes Bamboo Ankel - Str. 35-38 - Hvid

Deomed Diabetes Bamboo Ankel Strømpe- Hvid - Vælg str.

Deomed Diabetes Bamboo Ankel - Str. 39-42 - Hvid

Deomed Diabetes Bamboo Ankel Strømpe- Hvid - Vælg str.

Deomed Diabetes Bamboo Ankel - Str. 43-46 - Hvid

Beskrivelse

En god strømpe til alle, som er uden søm og elastik, udviklet specielt til de personer, som stiller særligt høje krav til, at strømperne ikke må stramme eller have irriterende syninger. Strømpen er i højeste kvalitet og lavet på det bedste bambusgarn på markedet.

Udover at alle kan bruge strømpen, vil særligt folk med bl.a. diabetes, problemer med blodomløb have gavn af denne strømpe. Strømpen har mange gode egenskaber b.la.: Ingen elastik eller syninger Har en naturlig antibakteriel virkning Strammer ikke og laver ingen mærker Skaber ingen hudirritationer, da den er 100% naturlig Åndbar for fødderne og absorberer og transporter fugt flere gange bedre end bomuld.

Strømpen er CE mærket til medicinsk brug som den eneste i Danmark, og har vundet prisen i 2012 af DIABETICA for bedste produkt. 

Bemærk, at bambus er en smule mindre slidstærkt end bomuld og derfor vil slidstyrken variere alt afhængig af din gang og hvilket underlag du går på. Det vil sige, går du meget på rå klinker eller lignende, så vil slidstyrken være mindre. Det samme gælder hvis du har svært hård hud eller hælrevner. Dette vil slide strømpen en smule indefra.

 • FRI FRAGT

  Ved køb over
  kr. 1000

 • LEVERING

  1-3 dage

 • ÅBNINGSTID

  Webshop åben 24/7

 • SUPPORT

  +45 87 41 60 60